Korte wandeling “Beerschoten”, januari 2024


Deze activiteit is volgeboekt

Datum/Tijd: wo 3 januari 2024, 10:30 - 14:00

De korte wandeling van januari brengt ons in De Bilt , naar het landgoed “Beerschoten”. Dit is een prachtig gebied, vlakbij de stad Utrecht. het bestaat uit kronkelende vijvers, een stromende beek, weiden met oude boomgroepen en oude lanen. Het parkbos op Beerschoten is in de 19e eeuw ontworpen in de Engelse landschapstijl door tuinarchitect J.D. Zocher jr.  Huize Beerschoten is in 1889 gebouwd in neo-renaissance stijl. Ook zijn in het bos nog opvallende elementen uit de 18e eeuw bewaard gebleven: een Sterrenbos, de Konijnenberg en een goudvissenkom. Achter het paviljoen ligt de beeldentuin van Jits Bakker.

We verzamelen om 10.30 bij hotel de Biltse Hoek, De Holle Bilt 1, De Bilt. Na afloop lunchen we daar dan ook.

De wandeling wordt begeleid door Coby van Rooijen, 0628775451.

Aanmelden is pas mogelijk vanaf 19 december om 0.900 uur , alleen via het dan aanwezige aanmeldformulier hieronder.

Geef op het aanmeldformulier in het veld “opmerkingen” aan of je al dan niet beschikt over een auto en in welke wijk je woont. Dit om afspraken te kunnen maken om te carpoolen . Geef dan ook je telefoon nr. erbij.

Door je aan te melden geef je automatisch toestemming dat je gegevens (naam, e-mail, tel nr en gegevens in het opmerkingenveld) worden gedeeld met de andere deelnemers.

Zorg voor goede en waterdichte wandelschoenen. Je loopt op eigen risico.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en tel.nr naar cvanrooijen@gmail.com   Wil je je afmelden, mail dit dan naar hetzelfde adres , of meldt dit telefonisch naar 0628775451.

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen