Korte Wandeling – Het Bunsingpad Zeist


10 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: wo 5 juni 2024, 10:30 - 14:00

De laatste wandeling van het seizoen voert ons door de groene driehoek tussen Zeist en Bunnik, deels over uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug en het lager gelegen rivierengebied langs de Kromme Rijn. Je wandelt over smalle paden en weelderige landgoederen, de zogenaamde Lustoorden. Deze zijn op een lange strook van Zeist tot Rhenen aangelegd van de 17e tot de 19e eeuw. De wandeling voert langs Slot Zeist, landgoed Wulperhorst, landgoed Blikkenburg en landgoed Schoonoord.

We starten stipt om 10.30 uur.  Startplaats en verzamelpunt is parkeerplaats Brouwerij & Parking, Brouwerij, Zeist. Dit is naast Slot Zeist gelegen. We lunchen in Eetcafé Le Baron, Het Rond 5, 3701 HS Zeist·

De wandeling wordt begeleid door Coby van Rooijen, 06 28775451.

Aanmelden is pas mogelijk vanaf 22 mei 2024 om 9.00 uur, alleen via het dan aanwezige aanmeldformulier hieronder.

Geef op het aanmeldformulier in het veld “opmerkingen” aan of je al dan niet beschikt over een auto en in welke wijk je woont. Dit om onderling afspraken te kunnen maken om samen te rijden.

Door je aan te melden geef je automatisch toestemming dat je gegevens (naam, e-mail, tel nr en gegevens in het opmerkingenveld) worden gedeeld met de andere deelnemers.

Zorg voor goede en waterdichte wandelschoenen. Je loopt op eigen risico.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en tel.nr naar cvanrooijen@gmail.com.

Wil je je afmelden, mail dit dan naar hetzelfde adres  of meldt dit telefonisch via 0628775451.

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen