Korte wandeling het Oldenallerpad, 8 km


5 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: di 9 mei 2023, 10:30 - 14:00

Ontdek het mooie buitengebied van Putten op en rondom het landgoed Oldenaller. Wandelen door kasteelbos, over boerenland. langs houtwallen, beken en over heide. Ervaar de rust van een eeuwenoud landgoed. De afwisseling van cultuur en natuur bepaalt hier de sfeer. Kortom: klompen aan en gaan!

Het kasteel van het landgoed is al heel lang broedplaats van een blauwereigerkolonie. Blauwe reigers nestelen hoog in bomen. Aangevlogen vanaf de Zuiderzeekust was dit vroeger het eerste bos dat deze statige vogels op hun vlucht tegenkwamen. Vanaf half maart leggen de reigers hun eieren, die vanaf begin april uitkomen. De jongen blijven vervolgens nog zo`n 50 dagen op hun nest.

We starten  om 10.30 bij de Zoete Inval , Broekenmolenweg 5 in Putten. 
We lunchen bij restaurant Moeke in Nijkerk.

Aanmelden vanaf  12 april via het aanmeldformulier dat dan hieronder verschijnt.

Geef op het aanmeldformulier in het veld ‘Opmerkingen’ aan of je over een auto beschikt en in welke wijk je woont, dit om afspraken te kunnen maken om samen te rijden. Door je aan te melden geef je automatisch toestemming dat je gegevens (naam, email, tel nr en gegevens in het opmerkingenveld) worden gedeeld met de overige deelnemers.

Het is een klompenpad route, dus zorg voor goede en waterdichte wandelschoenen. Je loopt mee op eigen risico.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar wilreijs@outlook.com   Wil je je afmelden voor deze wandeling mail dit dan naar hetzelfde mailadres of meldt dit telefonisch aan 0651338832.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen