Kunstzinnige dialoog ‘Amersfoort aan zee’ (Extern)


Datum/Tijd: zo 27 augustus 2023, 15:30 - 17:00

De expositie “Amersfoort aan Zee – Als de zeespiegel stijgt” in het Rietveldpaviljoen nadert haar einde. Om deze bijzondere tentoonstelling op een inspirerende manier af te sluiten, organiseert Tertulia een van haar Kunstzinnige Dialogen.

Hierin spreekt Juan Carlos Salvia met de exposerende kunstenaars Monique de Vroomen, Sabrina Charehbili en Hiske Altena. Ook de bezoekers krijgen de gelegenheid om in gesprek te gaan met de exposanten.

“Het is een uitgelezen kans om dieper in te gaan op de thema’s van klimaatverandering en de stijging van de zeespiegel, terwijl we ons laten inspireren door de kunstwerken van getalenteerde kunstenaars”.

Zondag 27 augustus 2023 in Het Rietveldpaviljoen, gelegen aan Zonnehof 8, Amersfoort. Aanvang 15.30u.

Voor meer informatie en ticket verkoop kunt u terecht op de website van 033fotostad: www.033fotostad.com/exposities/

Tertulia is een jonge Amersfoortse stichting die ontmoetingen organiseert aan de hand van kunstzinnige en/of filosofische thema’s.

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen