Lange Wandeling: Bijzondere Bergwandeling Lunteren


2 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: vr 21 juli 2023, 09:00 - 16:00

De lange wandeling van juli voert ons vanaf het station Lunteren al spoedig door het Lunterse Buurtbos richting de Lindenboomberg en het Wekeromse Zand. Het Wekeromse Zand is een gebied met bos, stuifzand, hei en een grote zandgroeve. Vanaf het Wekeromse Zand lopen we verder richting het Wekeromse Eng en de Wekeromse Belt. Dit is een voormalige vuilstortplaats maar sinds enige decennia van een metersdikke zandlaag en begroeid. Op het hoogste punt staat een uitkijktoren met een schitterend uitzicht over de Gelderse Vallei. Vanaf de Wekeromse Belt lopen we over hei en bos weer richting Lunteren. Halverwege passeren we restaurant De Lunterse Boer, waar we de lunch gebruiken. Daarna weer door het Lunterse Buurtbos richting station Lunteren.

De wandeling start om 9.45 uur vanaf station Lunteren. We lunchen onderweg in restaurant De Lunterse Boer.

Voor diegenen die met het OV reizen: we verzamelen tussen 8.45-9.00 uur in de hal van Amersfoort Centraal en nemen de Valleilijn van 9.09 uur richting Ede -Wageningen, spoor 4b. We komen aan op station Lunteren om 9.34 uur op spoor 1.

Voor diegenen die met eigen vervoer reizen: er is een parkeerterrein bij station Lunteren.

De wandeling wordt begeleid door Peter de Vries.

Zorg voor goede en waterdichte wandelschoenen. Iedereen loopt mee op eigen risico.

Aanmelden vanaf 17 juni uitsluitend via het aanmeldformulier dat dan hieronder verschijnt.
Geef op het aanmeldformulier in het veld “Opmerkingen” aan of je met het OV komt of met eigen vervoer.
Door je aan te melden, geef je automatisch toestemming om je gegevens (naam, emailadres, telefoonnummer en opmerkingen) te mogen delen met de overige deelnemers van deze wandeling.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar pfdevries@xs4all,nl
Wil je je afmelden voor deze wandeling mail dit dan naar hetzelfde mailadres.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen