Lange wandeling “extra”: Bussum Zuid – Weesp

3 plaatsen beschikbaar
Datum/Tijd: wo 24 april 2024, 09:15 - 16:00

Het Trekvogelpad is een wandelpad van ruim 400 km lang dwars door Nederland, van Bergen aan Zee naar Enschede. Het doet op die lange route heel uiteenlopende natuurgebieden aan. Een aanrader voor natuurliefhebbers. Deze keer lopen we de etappe van Bussum-Zuid naar Weesp.

NB Dit is een extra wandeling. Die organiseren we zodat meer mensen kunnen kennismaken met de Powerwandelingen. Vriendelijk verzoek: geef je op voor één wandeling per maand, niet meer.

Lengte van de wandeling: 17,5 km
Begeleiding: Paul Rozie

Verzamelen: woensdag 24 april om 9:20 uur bij de kaartjesautomaat in de hal NS Amersfoort-Centraal.
Heenreis: De Sprinter van 9:31 uur vanaf spoor 7 brengt ons in 21 min. naar NS Bussum-Zuid.
Terugreis: Vanaf NS Station Weesp in 29 min. naar NS Amersfoort-Centraal.

Horeca: we kunnen voorafgaand aan de wandeling een kop koffie of thee nemen in een van de gelegenheden rondom het station aldaar.
Ervan uitgaande dat het weer in april het toelaat kunnen we onderweg een geschikt plekje zoeken om daar onze zelf-meegebrachte lunch te gebruiken.

Aanmelden: Voor deze wandeling kun je je vanaf 10 april aanmelden via het inschrijfformulier dat dan hieronder verschijnt.
Er is veelal veel interesse voor de wandelingen. Dus leuk dat je je ervoor inschrijft, maar let op:  je aanmelding is niet vrijblijvend.

Reservelijst: Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, kun je je opgeven voor de reservelijst via rozie.paul@gmail.com.
Als er iemand afvalt, kun je misschien alsnog mee.

Afmelden: Mocht je, na aanmelding, toch onverhoopt niet mee kunnen, meld je dan s.v.p. zo spoedig mogelijk af via rozie.paul@gmail.com, zodat dan iemand van de reservelijst in jouw plaats mee kan.

Datum/Tijd: wo 24 april 2024, 09:15 - 16:00

Deze activiteit is al geweest