Lange wandeling ‘Extra’ Diemen Noord – Amsterdam Noord


8 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: di 11 juni 2024, 09:15 - 16:00

Het Trekvogelpad is een wandelpad van ruim 400 km lang dwars door Nederland, van Bergen aan Zee naar Enschede. Het doet op die lange route heel uiteenlopende natuurgebieden aan. Een aanrader voor natuurliefhebbers.

Deze keer lopen we de etappe van Diemen Noord naar Amsterdam Noord. We lopen veel langs het water: langs het Amsterdam-Rijnkanaal, Over de Oranjesluizen, langs het IJmeer. Daarna gaat de route door het Waterland en doen we Durgerdam en Ransdorp aan.

NB Dit is een extra wandeling. Die organiseren we zodat meer mensen kunnen kennismaken met de Powerwandelingen. Vriendelijk verzoek: geef je op voor één wandeling per maand, niet meer.

Lengte van de wandeling: 15,5 km

Begeleiding: Jet Holleman

Verzamelen: dinsdag 11 juni om 9:20 uur bij de kaartjesautomaat in de hal van station Amersfoort-Centraal.

Heenreis: de Sprinter van 9:31 uur brengt ons in ruim een half uur naar station Diemen. Daar nemen we de bus naar Diemen Noord.

Terugreis: bus en metro brengen ons in een dik kwartier op Amsterdam CS. Daar nemen we de intercity naar Amersfoort.

Horeca: we kunnen koffie drinken bij Brasserie Vrijburcht op IJburg. Neem je eigen lunchpakket mee. We zoeken een mooi picknickplekje.

Aanmelden: Voor deze wandeling kun je je vanaf 21 mei aanmelden via het inschrijfformulier dat dan hieronder verschijnt.

Er is veel interesse voor de wandelingen. Dus leuk dat je je ervoor inschrijft, maar let op: je aanmelding is niet vrijblijvend.

Reservelijst: Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, kun je je opgeven voor de reservelijst via jet.holleman@gmail.com.
Als er iemand afvalt, kun je misschien alsnog mee.

Afmelden: Mocht je, na aanmelding, toch onverhoopt niet mee kunnen, meld je dan s.v.p. zo spoedig mogelijk af via jet.holleman@gmail.com. Iemand van de reservelijst kan dan in jouw plaats mee.


Datum/Tijd: di 11 juni 2024, 09:15 - 16:00

Capaciteit: 9 mensen
Aantal reserveringen: 1
Nog beschikbaar: 8

Aanmelden voor deze activiteit

Tickets

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen