Lange wandeling Huinerpad Buitengebied Putten


Deze activiteit is volgeboekt

Datum/Tijd: vr 17 maart 2023, 10:00 - 16:00

Op vrijdag 17 maart 2023 wandelen wij dit mooie klompenpad van circa 14 km lang. We wandelen over essen, door weilanden, langs akkerranden, over landgoederen en boerenerven in het prachtige buitengebied van Putten. De wandeling begint bij de parkeerplaats Verenigingsgebouw Huinen, Huinerschoolweg 3, 3882 TJ Huinen. We starten om 10.00 uur.  Het is alleen per auto bereikbaar. Het is circa 3 km van NS station Putten.

Ergens halverwege is een zorgboerderij Goed Hart waar wij gebruik kunnen maken van het toilet en kunnen koffiedrinken.  Hier gebruiken wij ook de lunch, dat je zelf moet meenemen!

De wandeling wordt begeleidt door  Ans Dijkstra, emailadres: jpa.dijkstra@tiscali.nl, tel.nr 0610318910.  Iedereen loopt op eigen risico.

Aantal deelnemers:10

Geef op het aanmeldformulier in het veld “Opmerkingen” aan of je over een auto beschikt en in welke wijk je woont, dit om afspraken te kunnen maken om samen te rijden, en je mobiele telefoonnummer. Door in te schrijven, geef je automatisch toestemming om deze gegevens te mogen delen met de overige deelnemers.

Reservelijst: als de wandeling is volgeboekt, kun je opgeven voor de reservelijst. Mail je naam en telefoonnummer naar bovenstaand mailadres. Mocht er een plaats vrijkomen dan krijg je bericht.

Afmelden: kun je onverhoopt niet mee? Meld je dan zo snel mogelijk af via het mailadres. Dan kan er misschien iemand anders mee.

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen