Lange Wandeling: Huis Scherpenzeel – 17 km


4 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: vr 16 februari 2024, 09:45 - 16:00

We maken een afwisselende wandeling door het Kasteelpark van Huis Scherpenzeel, dat tegenwoordig dienst doet als stadhuis, langs het Valleikanaal, over de Roffelaarskade en verder door de velden en een stukje bos weer terug naar het startpunt: de Hervormde kerk in het centrum van Scherpenzeel, waar we de wandeling kunnen afsluiten met een drankje in een van de horeca gelegenheden.

De wandeling begint om 09.45 uur bij de Hervormde Kerk, Kerkplein 189, Scherpenzeel.

Je kunt parkeren bij het Huis Scherpenzeel.  Indien er mensen met de bus willen: vertrek busstation Amersfoort centraal, buslijn 80, vertrek 09.01 uur, aankomst halte Kerk Scherpenzeel om 09.36 uur.

Let op: onderweg komen wij geen horeca tegen. Dus neem zelf voldoende te drinken en een lunchpakket mee.

De wandeling wordt begeleid door Ben en Sylvia van Velzen. Onze goed opgevoede Duitse staande langhaar, Aquì, loopt met ons mee. Wij lopen een rustig tempo.

Datum/Tijd: vrijdag 16 februari 2024, 09:45 – 16:00 uur.

Aanmelden uitsluitend via het aanmeldformulier dat vanaf 2 februari 2024 om 09.00 uur hieronder verschijnt. Door je aan te melden, geef je automatisch toestemming om je gegevens (naam, emailadres, telefoonnummer en opmerkingen) te mogen delen met de overige deelnemers van deze wandeling.

Geef bij opmerkingen ook aan of je met OV of met eigen vervoer gaat, alsmede de wijk waar je woont, zodat je onderling zelf desgewenst kan regelen om met elkaar te reizen.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar wsvanvelzen@gmail.nl. Als je moet je afmelden voor deze wandeling mail dit dan naar hetzelfde mailadres.


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen