Lange Wandeling Trage Tocht Lage Vuursche


1 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: do 13 april 2023, 10:15 - 16:00

Vanuit station Hollandse RadingĀ  lopen we in een ruime boog richting Lage Vuursche om vandaar via een tweetal landgoederen terug te lopen naar ons vertrekpunt: station Hollandse Rading. Het is een wandeling van ongeveer 16 km die ons afwisselend door bos, graslanden en akkertjes voert over overwegend onverharde paden.

De wandeling start om 10.15 uur vanaf station Hollandse Rading. We lunchen onderweg in Lage Vuursche in een restaurant.

Voor diegenen die met het OV reizen: We verzamelen om 9.30 uur in de hal van Amersfoort Centraal en nemen de trein richting Hilversum van 9.41 uur vanaf spoor 7. We komen daar om 9.52 uur aan op spoor 5 en nemen om 9.59 uur de trein richting Hollandse Rading. We arriveren daar om 10.06 uur.

Voor diegenen die met eigen vervoer reizen: Er is een P+R parkeerterrein bij station Hollandse Rading.

De wandeling wordt begeleid door Wil Reijs.

Zorg voor goede en waterdichte wandelschoenen. Iedereen loopt mee op eigen risico.

Aanmelden vanaf 18 maart uitsluitend via het aanmeldformulier dat dan hieronder verschijnt. Geef op het aanmeldformulier in het veld “Opmerkingen” aan of je met het OV komt of met eigen vervoer. Door je in te schrijven, geef je automatisch toestemming om je gegevens (naam, emailadres, telefoonnummer en opmerkingen) te mogen delen met de overige deelnemers van deze wandeling.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar langewandelingen@power-amersfoort.nl.
Wil je je afmelden voor deze wandeling mail dit dan naar hetzelfde mailadres.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen