Lange wandeling van Wezep naar Zwolle


6 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: do 11 juli 2024, 09:00 - 16:30

Een afwisselende route met zowel bos, heide, historische stad Hattem als rivierlandschap. Vanaf station Wezep staan we snel in het groen. Door het bos lopen we de glooiende open Wezepsche Heide op. Een prachtig gebied!

Op de grens van de Veluwe en IJsselvallei ligt het fraaie Landgoed Molecaten. Van daaruit wandellen we zo Hattem in, de Hanzestad op de Veluwe. Na Hattem wandellen we verder door de uiterwaarden, steken de IJssel over met het voetveer (1 euro) en lopen langs de oostelijke oever verder. Langs het Engelsche Werk, een park op de voormalige vestingwerken en de Katerveersluizen lopen we langs de Willemsvaart naar station Zwolle.

De wandeling is 16 km en zal begeleid worden door Marja Kampman.

We vertrekken met de sprinter van 9.12 van Station Amersfoort CS. We verzamelen om 9.00 in de hal. Aankomst Wezep 9.59. Na 5 km drinken we koffie bij Herberg Molencate (apart afrekenen is niet mogelijk, dus neem contant geld mee). We lunchen ergens langs de IJssel met ons meegebrachte lunchpakket. Vanuit Zwolle nemen we de intercity terug naar Amersfoort CS. NB: Tot nu bekend rijden de treinen naar het noorden wel, houd je mail in de gaten voor eventuele wijzigingen.

Aanmelden: Voor deze wandeling kun je je vanaf 20 juni 9 uur aanmelden via het inschrijfformulier dat dan hieronder verschijnt.

Er is veel interesse voor de wandelingen. Dus leuk dat je je ervoor inschrijft, maar let op: je aanmelding is niet vrijblijvend.

Reservelijst: Als het maximumaantal deelnemers is bereikt, kun je je opgeven voor de reservelijst via marjakampman@hotmail.com.
Als er iemand afvalt, kun je misschien alsnog mee.

Afmelden: Mocht je, na aanmelding, toch onverhoopt niet mee kunnen, meld je dan s.v.p. zo spoedig mogelijk af via marjakampman@hotmail.com. Iemand van de reservelijst kan dan in jouw plaats mee.


Datum/Tijd: do 11 juli 2024, 09:00 - 16:30

Capaciteit: 10 mensen
Aantal reserveringen: 4
Nog beschikbaar: 6

Aanmelden voor deze activiteit

Tickets

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen