Lange wandeling van Wezep naar Zwolle, AFGELAST


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: vr 20 maart 2020, 09:00 - 16:30

Een afwisselende route met zowel bos, historische steden als rivierlandschap. Vanaf station Wezep sta je snel in het groen. Door het bos loop je de glooiende, open Wezepsche Heide op. Een prachtig gebied!
Op de grens van de Veluwe en IJsselvallei ligt het fraaie Landgoed Molecaten. Van daaruit wandel je zo Hattem in, de Hanzestad op de Veluwe.
Na Hattem wandel je verder over de dijk met zicht op de uiterwaarden en de rivier, via de opvallende rode Hanzeboog over de IJssel. Langs het Engelsche Werk, een park op de voormalige vestingwerken en de Katerveersluizen loop je langs de Willemsvaart naar station Zwolle.

We verzamelen om 9.00 in de hal van station Amersfoort; we nemen om 9.12 de sprinter naar Wezep, waar we om 9.59 aankomen. Na een snelle kop koffie bij “Gasterij de Zeuven Heuvels” gaan we op pad. Na 8 km lunchen we in Hattem bij “Everyday bread and coffee”. Na de lunch vervolgen we de route naar Zwolle en nemen daar de intercity die ons in 35 minuten weer naar Amersfoort brengt.

De wandeling is 16 km en zal worden begeleid door Marja Kampman.

Aanmelden kan vanaf 22 februari, alleen via het aanmeldformulier dat dan hieronder verschijnt.

Mocht de wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en telefoonnummer naar langewandelingen@gmail.com. Wil je je afmelden doe dit dan ook naar langewandelingen@gmail.com.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen