Lente-sfeerdagen BarneveldDatum/Tijd: za 29 april 2023, 11:45 - 17:00

Beste Tuinliefhebbers,

Op 29 april (verzamelen 11.45 uur, zie onderstaand) gaan we naar de Lentesfeerdagen van het hovenierscentrum De Briellaerd in Barneveld.

Er zijn daar sfeervolle tuinkamers met ieder hun eigen thema, ornamenten en bijzondere planten. De grote charmante kwekerij biedt veel kijk- en koopplezier. Zo staan ze bekend om hun meer dan 100 soorten tuingeraniums. Je kunt al wandelend door de tuin en in de grote boerderij volop inspiratie opdoen voor je huis, tuin of balkon. Hun website is prachtig en laat zien hoe mooi en divers het daar is. Zie briellaerd.nl/ ; Adres van Hovenierscentrum De Briellaerd: Plantagelaan 20, 3772 MB Barneveld.

Na 2 uurtjes rondkijken en misschien ook kopen, drinken we samen koffie of thee met wat lekkers erbij op het terras of bij slecht weer binnen.

Om 15.30 uur vertrekken we voor een bezoek aan het bloembollenspektakel van de prachtige en diverse priv├ętuin De Beukenhof. Zie www.beukenhof.info . Adres van Tuin De Beukenhof: Valkseweg 285, 3771 SG Barneveld.

Om 17.00 uur gaat deze tuin dicht en wij weer naar huis.

Wil je graag mee, meld je dan hieronder aan. Er kunnen 20 personen mee en de uiterste aanmelddatum is woensdag 26 april 2023.

Samen reizen is mogelijk. Geef bij je aanmelding aan of je wilt meerijden of hoeveel mensen met jou kunnen meerijden. De kosten voor het meerijden worden gedeeld.

Autodelers verzamelen zich om uiterlijk 11.45 uur op de parkeerplaats van het wegrestaurant De Tweede Steeg aan de Hogeweg 227, Amersfoort (bij de op-/afritten van de A28).

Mocht dit uitje volgeboekt zijn en wens je op de reservelijst te komen, mail dan je naam en mobiele nummer naar Hennie Brouwer: hennie.brouwer@hotmail.com en/of Annemie Ewalts: ewaltsamh@gmail.com.

Latere e.v. afmeldingen ook graag naar dit mailadres.

Tot ziens op 29 april. Annemie Ewalts en Hennie Brouwer.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen