Masterclass textielkunst (Extern)


Datum/Tijd: za 31 augustus 2024, 00:00

Doe vanaf 31 augustus 2024 mee met de meerdaagse masterclass ‘Van inspiratie uit vroeger naar een kunstwerk van nu’, door beeldend kunstenaar Erna van Sambeek in de  betekenisvolle locatie De Katoendrukkerij in de Volmolen in Amersfoort.

De masterclass start met een uitgebreide rondleiding door het historische gebouw, en uitleg over de textielgeschiedenis van de stad door Nathalie Cassee. Daaruit haal je als deelnemer al een deel van je inspiratie. Onder begeleiding van textielkunstenaar Erna van Sambeek en lerend van elkaar, ontdek je steeds meer wat voor jóu belangrijk is in het maken van een textielkunstwerk. De uitkomsten van deze masterclass worden vervolgens van 23 november tot 20 december 2024 geëxposeerd in De Katoendrukkerij.

De masterclass is voor mensen die ervaring hebben met textiele technieken en enige ervaring met het maken van textielkunst. De masterclass is voor mensen die geïnspireerd willen worden, graag willen leren, een uitdaging durven aangaan, kunst willen maken, en willen exposeren. Je gaat dus geen technieken leren (want die ken je al). De meerdaagse masterclass is verspreid over drie hele en twee halve dagen, verdeeld over drie maanden.

Meer informatie over Erna en haar werk: ernavansambeek.nl/workshops-nl/

Of vraag bij haar een informatieblad aan: info@ernavansambeek.nl

Aanmelden masterclass bij Nathalie Cassee via info@dekatoendrukkerij.nl

(aanmelden kan tot 14 juli 2024)

Meer informatie:  info@dekatoendrukkerij.nl / 06-12526099

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen