Middellange wandeling het Paradijs


Deze activiteit is volgeboekt

Datum/Tijd: do 29 juni 2023, 09:30 - 12:30

Deze paradijselijke wandeling voert ons door natuurgebied “het Paradijs”. Een nog kleinschalig overgebleven gebiedje in de verder agrarisch ontwikkelde Gelderse Vallei. We lopen langs de Grote en Kleine Barneveldse beek waar voorzichtig meer aandacht komt voor water vasthouden in plaats van snel afvoeren. We lopen langs houtwallen, poelen en over een knuppelbrug door een nat heidegebied. We houden een rustpauze bij Zorgboerderij Het Paradijs.

De wandeling is 9 km en zal begeleid worden door Marja Kampman.

We verzamelen om 9.30 uur ter hoogte van adres Klettersteeg 20 in Achterveld. Op dit punt maakt de Klettersteeg een haakse bocht. Om met zo min mogelijk auto’s te rijden gaan we carpoolen (of fietsen). Geef in het opmerkingenveld aan in welke wijk je woont en of je wilt (mee) rijden. Enkele dagen voor 29 juni krijg je een mail met de gegevens van iedereen.

Het aantal deelnemers is maximaal 10. Aanmelden vanaf 26 mei, uitsluitend via het aanmeldingsformulier dat dan hieronder verschijnt.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam, telefoonnummer en e-mailadres naar middellangewandeling@power-amersfoort.nl.

Ook als je je om dringende redenen moet afmelden kan dat via middellangewandeling@power-amersfoort.nl.

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen