Middellange wandeling “het Paradijs”, VOL


Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 24 september 2020, 09:30 - 12:30

Een wandeling over de landgoederen Erica, Bylaer en het Paradijs. We wandelen door een zeer gevarieerd landschap van nat heideveld met een knuppelbrug, naald en loofbossen, stromende beekjes en vennetjes, akkers, weilanden, houtwallen en boerderijen. De variatie in landschap zorgt ervoor dat er reeën en veel verschillende vogels, insecten en vlinders voorkomen. Geen wonder dat de Barnevelders dit gebied vroeger het Paradijs noemden.

De wandeling is 10 km en wordt begeleid door Marja Kampman.

We verzamelen om 9.30 met fiets of auto op de kruising van de Hessenweg en Klettersteeg. Hier is een ruime parkeerplaats van de sportvelden.
Na een uur wandelen drinken we een kopje koffie bij zorgboerderij het Paradijs.

Bij voldoende aanmeldingen op de reservelijst zal deze wandeling een week later herhaald worden.

NB 1. In verband met de coronamaatregelen lopen we maar met z’n zessen (vijf deelnemers + één begeleider) en houden we uiteraard anderhalve meter afstand van elkaar. Ben je verkouden, ga dan niet mee. Zie verder de spelregels.
NB 2. We willen iedereen de gelegenheid bieden mee te wandelen. Wees daarom terughoudend en geef je alleen voor meerdere wandelingen op als er een paar dagen van de voren nog plaats is.

Aanmelden kan uitsluitend via het formulier hieronder.

Als de wandeling is volgeboekt, kun je je opgeven voor de reservelijst. Mail je naam en telefoonnummer naar langewandelingen@gmail.com, respectievelijk mlwandelingen@gmail.com. Mocht er een plaats vrijkomen, dan krijg je bericht van de begeleider.

Kun je onverhoopt niet mee? Meld je dan zo spoedig mogelijk af via langewandelingen@gmail.com, respectievelijk mlwandelingen@gmail.com. Dan kan er misschien iemand anders mee.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen