Middellange wandeling klompenpad Stoutenburg

2 plaatsen beschikbaar
Datum/Tijd: do 25 mei 2023, 09:30 - 12:30

Een wandeling van 10 km. door het buitengebied van Amersfoort en Leusden. Door een afwisselend landschap: over landgoed Stoutenburg, langs ‘t Vilderskerkhof, langs landgoed Emelaar. Tussen weiden door, langs de Barneveldse Beek en door natuurgebied Bloeidaal naar Landwinkel de Kopermolen. Daarna verder door natuurgebied de Schammer en over een gedeelte van de Grebbelinie terug naar Stoutenburg.

Trek goede en waterdichte schoenen aan. Er kunnen drassige stukken zijn.

We starten om half 10 vanaf de parkeerplaats bij Koetshuis Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4, 3835 PB Stoutenburg. (Kom je met de auto dan de Stoutenburgerlaan inrijden vanaf de Hessenweg i.v.m. “Verbod in te rijden tussen 7.30 en 9.30 uur” vanaf station Hoevelaken.)

De wandeling wordt begeleid door Marja Hamers.

Het aantal deelnemers is maximaal 10. Aanmelden uitsluitend via het aanmeldingsformulier hieronder.

Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam, telefoonnummer en e-mailadres naar middellangewandeling@power-amersfoort.nl

Geef op het aanmeldformulier in het veld “Opmerkingen” aan of je met de auto komt, of er mensen met je mee kunnen rijden, je mobiele telefoonnummer en in welke wijk je woont. Dit om afspraken te kunnen maken om samen te rijden. Door je in te schrijven geef je automatisch toestemming om deze gegevens te mogen delen met de overige deelnemers.

Datum/Tijd: do 25 mei 2023, 09:30 - 12:30

Deze activiteit is al geweest