Middellange wandeling op Koningsdag in Baarn en Soestdijk

Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 27 april 2023, 09:45 - 12:45

Rondwandeling op donderdag 27 april, met andere woorden op Koningsdag, vanaf NS station Baarn. Als eerste lopen wij naar De Generaal om daar een lekker kopje koffie al dan niet met iets lekkers te nuttigen. Via het Baarnse Bos lopen we naar de Naald van Waterloo en Paleis Soestdijk. Vervolgens gaan we even Soest in om een lekker ijsje bij Bremer te halen, het is per slot van rekening feest! Daarna dwalen wij op ons gemak weer via de Praamgracht en het Baarnse Bos terug naar ons beginpunt. De lengte is circa 10 km.

De wandeling wordt begeleid door Ben en Sylvia van Velzen. AquƬ, onze goed opgevoede Duitse staande langhaar, loopt mee.

Voor wie met het openbaar vervoer wil: de trein van Amersfoort Centraal naar Baarn vertrekt om 09.31 vanaf spoor 7 en komt om 09.38 aan.

Wie met ons mee wil rijden: wij hebben twee plekken beschikbaar.

Aanmelden kan uitsluitend via het aanmeldformulier hieronder. Mocht deze wandeling zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam, telefoonnummer en emailadres naar middellangewandelingen@power-amersfoort.nl. In het meldingsvenster kan je desgewenst aangeven in welke wijk je woont i.v.m. mogelijk samenrijden.

 

Datum/Tijd: do 27 april 2023, 09:45 - 12:45

Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt