Middellange wandeling naar de Soester Eng


1 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: do 25 april 2024, 09:15 - 12:30

De Soester Eng is een open glooiend akkerbouwgebied dat ligt op een stuwwal. Ooit maakte het deel uit van de Utrechtse Heuvelrug. De noordelijke zijde van de Eng is opgeslokt door bebouwing van Soestdijk. Gelukkig is aan de zuidkant een agrarisch gebied overgebleven. Vanaf de hooggelegen punten biedt de Eng vergezichten op Soest-Zuid, Amersfoort, de Eempolder en Utrecht.

We lopen van station Amersfoort via het Soester kwartier, Birkhoven en de Korte Duinen, langs rand van de bebouwing van Soest-zuid naar de Soester Eng. Bij station Soest-zuid nemen we de bus terug naar Amersfoort.

De wandeling is 10 km en zal begeleid worden door Marja Kampman.

We vertrekken om 9.15 uur aan de achterzijde van het station, Piet Mondriaanplein. We hebben na 6 km een koffiepauze bij theetuin “Het oude Paard”.
NB: Er is een pittig stukje in de wandeling over de stuwwal en door het mulle zand van de Soester Duinen.

Aanmelden: je kunt je vanaf donderdag 11 april aanmelden via het formulier dat dan hieronder verschijnt. Mocht je onverhoopt niet mee kunnen of wil je op de reservelijst komen, dan kun je een mail sturen naar marjakampman@hotmail.com.

Er is veel interesse voor de wandelingen. We vinden het fijn dat je meegaat, maar beschouw je aanmelding niet als vrijblijvend.


Datum/Tijd: do 25 april 2024, 09:15 - 12:30

Capaciteit: 10 mensen
Aantal reserveringen: 9
Nog beschikbaar: 1

Aanmelden voor deze activiteit

Tickets

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen