Middellange wandeling tussen Bosch en Duin en De Bilt

5 plaatsen beschikbaar
Datum/Tijd: do 23 mei 2024, 09:15 - 13:00

Tussen Bosch en Duin en De Bilt liggen het Panbos en de landgoederen Houdringen en Beerschoten met mooie park en bosgebieden. Het Panbos heeft nog een paar kleine stuifduin zandvlaktes. Karakteristiek zijn de oude grove dennen waarvan het zand tussen de wortels is weggestoven. Houdringen heeft bos, open grasland en water. Er staan dikke eiken en beuken van ruim 225 jaar oud met een diameter van meer dan een meter. Na de koffie in het Informatiecentrum van het Utrechts landschap lopen we door het beeldenpark van Jits Bakker en door het parklandschap van landgoed Beerschoten terug naar de parkeerplaats.

De wandeling is 11 km. en zal begeleid worden door Marja Kampman.

We vertrekken om 9.15 uur van de parkeerplaats in de bocht van de Jozef Israƫlslaan in Bosch en Duin (vanuit Amersfoort de N237, afslag Bosch en Duin, Mesdaglaan 1ste links Jozef Israƫlslaan).

De wandeling zal begeleid worden door Marja Kampman

Aanmelden: je kunt je vanaf donderdag 9 mei aanmelden via het formulier dat dan hieronder verschijnt.

Geef op het aanmeldformulier in het veld “opmerkingen” aan of je al dan niet beschikt over een auto en in welke wijk je woont. Dit om onderling afspraken te maken om samen te rijden.

Door je aan te melden geef je automatisch toestemming dat je gegevens (naam, e-mail, tel.nr. en gegevens in het opmerkingenveld) worden gedeeld met de andere deelnemers.

Mocht je onverhoopt niet mee kunnen of wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en tel.nr. MarjaKampman@hotmail.com

Wil je je afmelden, mail dit dan naar hetzelfde adres.

Datum/Tijd: do 23 mei 2024, 09:15 - 13:00

Deze activiteit is al geweest