Muzikaal sprookje over moedig ijsbeertje in villa De Wachter (Extern)


Datum/Tijd: zo 7 januari 2024, 11:45 - 13:15

Voor (groot)ouders en (klein)kinderen van 4-11 jaar.

De dappere jonge ijsbeer Witty drijft op een afgebroken ijsschots naar het zuiden. Er is niemand die hem kan helpen. De ijsschots smelt snel! Hééélp!!!

Met dit spannende verhaal begint zondagochtend 7 januari om 12.00 uur in villa De Wachter het nieuwe seizoen Muzikale Sprookjes voor kinderen van de basisschoolleeftijd en hun (groot)ouders.

De Muzikale Sprookjes zijn een initiatief van de Amersfoortse violiste Rossi Ovtcharova. Het verhaal over de moedige Witty voert zij op samen met vertelster Moniek Nusselein en pianist Daan Treur. De gesproken tekst wordt begeleid door korte en langere fragmenten klassieke muziek. Zo ontstaat een gezellig en spannend familie-uitje, dat bovendien kinderen op een toegankelijke en ongedwongen manier in contact brengt met klassieke muziek.

Gastvrij

In totaal bestaat de serie Muzikale Sprookjes uit acht voorstellingen op de eerste zondag van de maand. Ze duren ongeveer 45 minuten. Na afloop nagenieten met een kopje koffie voor de groten en limonade voor de kids!

Vorig jaar werden de Muzikale Sprookjes met veel succes in de Observant gehouden, maar door omstandigheden moest er een nieuwe locatie worden gezocht. Villa De Wachter en Theater Toermalijn in park Randenbroek stellen alle twee gastvrij hun ruimte beschikbaar zodat kinderen, (groot)ouders, (professionele) muzikanten en vertellers hier in 2024 van harte welkom zijn.

Wie, wat, wanneer, waar, tickets:

Muzikaal sprookje ‘Witty het dappere ijsbeertje’

verteller   Monique Nusselein
viool         Rossi Ovtcharova
piano        Daan Treur

7 januari 2024

De Wachter, Dr. J.P. Heijelaan 2 Amersfoort
aanvang 12.00 uur, inloop vanaf 11:30
kopje koffie, glas limonade na afloop

toegang € 10 via www.rossiovtcharova.nl/klassiek-voor-kids/

Info en gastvrouw Heleen Barbas, hbarbas@xs4all.nl

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen