Nog een paar plaatsen open bij POWER groepsfitness in Movement Gym


4 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: wo 1 november 2023, 11:00 - 12:00

Vanaf woensdag 1 november as. wordt de POWER groepsfitness met fysiobegeleiding vervolgd voor een periode van 24 weken, dus tot en met 10 april 2024. We hebben gekozen voor een lange periode zodat we door deze continuiteit nog betere fysieke resultaten kunnen bereiken.

In de groep die per 1 november van start gaat, is nog ruimte voor 4 personen. De groepsgrootte wordt dan 12 personen. Mochten er zich nog meer dan 4 personen aanmelden dan creƫren we een wachtlijst voor een nieuw te vormen groep. Deze personen kunnen zich rechtstreeks aanmelden bij Harry Weststeijn voor vermelding op de reservelijst via harry.weststeijn@hetnet.nl

De locatie waar de groepsfitness plaatsvindt is het gebouw van Movement Gym aan de Nijverheidsweg-Noord 72, 3812PM Amersfoort.
De fysiobegeleiding komt van Fitfactorij Amersfoort.
Alle sessies zijn op woensdagen van 11.00 uur tot 12.00 uur.

Kosten zijn 366 euro per persoon voor 24 weken. Daarnaast een borg van 20 euro voor een entreebandje dat je weer terugkrijgt als je niet meer verder wilt gaan met een individueel- of groepsprogramma. Het betreft hier een aanmelding. Kosten worden na aanmelding via Harry Weststeijn afgehandeld.

Mocht je mee willen doen meld je dan hieronder aan.

Wil je eerst meer informatie mail mij: harry.weststeijn@hetnet.nl

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen