Op naar een groen Amersfoort. Rondommetje Amersfoort. Loop je mee? (Extern)


Datum/Tijd: wo 10 juli 2024, 19:00 - 20:00

Groene wijken en groen voor iedereen op zicht- en loopafstand. Groen maakt mensen gelukkig en gezond en zorgt voor een gebalanceerde natuur. De gemeente Amersfoort is, met kleine acties als Steenbreek en Tegeltje wippen, heel goed op weg om onze mooie stad te vergroenen en nog aantrekkelijker en gezonder te maken!

Burgerinitiatief VanRingnaarPark maakt zich sterk voor de vergroening van de Stadsring en organiseert activiteiten om de gemeente aan te sporen tot een transformatie naar een groenblauw Stadspark op deze plek. Een park als een gezonde plek voor de hele stad, voor spelen, ontmoeting, ontspanning en voor meer biodiversiteit.

Op woensdagavond 10 juli 2024 van 19.00 uur tot 20.30 uur lopen we met zoveel mogelijk mensen ‘het Rondommetje’. Het is een korte wandeling*, van plusminus drie kwartier, door het singelpark dat rondom de binnenstad leidt. Loop je mee? Meld je dan via www.vanringnaarpark.nl en vergeet niet je rood-witte (kleuren van Amersfoort) kleding aan te trekken.

We weten het allemaal: kracht zit in het getal. We willen ‘het Rondommetje’ daarom op 10 juli met zoveel mogelijk mensen lopen. Nodig tenminste 3 vrienden en/of familieleden uit dit te doen! Zegt het voort en laat ze zichzelf ook aanmelden via www.vanringnaarpark.nl.

Graag tot woensdag 10 juli, 19.00 uur. We verzamelen op het Eemplein aan de kant van de Eem.

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen