OPNIEUW: Workshop Internetten zonder angst (Extern)


Datum/Tijd: do 11 april 2024, 14:00 - 16:00

Mensen worden steeds sneller slachtoffer van digitale oplichting, phishing en fraude (cybercrime). Dit komt omdat het moeilijk te herkennen is. In deze workshop leer je hoe je het wel kunt herkennen en wat je kunt doen. Internet biedt veel mogelijkheden. Het is jammer als de angst je zou weerhouden om er gebruik van te maken. Na de workshop weet je meer en ga je met meer zekerheid het internet op. Donderdag 11 april van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek het Eemhuis. Gratis, wel aanmelden.

Tijdens de workshop wordt er niet alleen informatie gegeven, er is ook volop aandacht voor jouw ervaringen en vragen rondom cybercrime. Bij het bespreken van de ervaringen en vragen, leer je wat je kunt doen in zulke situaties.

De workshop Internetten zonder angst, is in samenwerking met de gemeente Amersfoort en speciaal voor 55+. 

Voor de workshop vragen we je om bij het aanmelden een eigen voorbeeld te geven van cybercrime (als je dat hebt). Aanmelden kan via deze link. of via bibliotheekeemland.crmplatform.nl/evenement?uitvoering=9533


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen