POWER fitness in Movement Gym


5 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: wo 31 mei 2023, 13:00 - 14:00

Voor  POWER-Amersfoort  Sportief  is er contact gelegd met Movement Gym, Amsterdamseweg 25 in Amersfoort, om te komen tot een speciaal voor POWER deelnemers ingericht groepsfitness programma van zes sessies.
Dit programma is er inmiddels in de vorm van een kennismakingsprogramma (zie*). We starten op woensdag 31 mei om 13.00 uur en het programma loopt door tot en met 5 juli.
Duur van een les tenminste 1 uur, exacte tijd naar bevind van zaken. Kosten van dit kennismakingsprogramma zijn € 60. Groepsgrootte maximaal 15 personen. Hiervan zijn nog 7 plaatsen beschikbaar.

Contactpersoon voor Power-Amersfoort bij Movement Gym is Harry Weststeijn (harry.weststeijn@hetnet.nl). Aanmelding alleen via het aanmeldingsformulier dat hieronder staat.

Door je aan te melden ga je ermee akkoord dat je naam, emailadres en telefoonnummer worden gedeeld met Movement Gym.

Je doet mee op eigen risico.

* Dit is wat Movement Gym ons na het contact met hen liet weten:
“Iedereen wil gezond en vitaal oud worden. Gelukkig wordt daar in de maatschappij ook steeds meer op aangestuurd. We krijgen voedingsadviezen, reclames worden ingericht op gezondheid in plaats van het promoten van alcohol en sigaretten, de belangrijkheid van slaap wordt steeds duidelijker en ook ontspanning en mentale gezondheid staan hoog in het vaandel. Een andere pilaar van vitaliteit en gezondheid die, naar onze mening, alle eerdergenoemde voorbeelden toch wel een beetje samenvoegt is fysieke belasting/ fitheid.
Nu is het begrip fysieke fitheid een erg breed begrip en bestaat uit verschillende kernbegrippen. Dit zijn kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, stabiliteit en wendbaarheid. Het beoefenen en uitvoeren van deze kernbegrippen in allerlei verschillende vormen draagt bij aan een veelzijdig bewegingspatroon en daarmee aan een goede vitaliteit en gezondheid op fysiek gebied.
Fitfactorij biedt in samenwerking met Movement Gym de mogelijkheid dit onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut te gaan doen. Er zal elke week aandacht worden besteed aan een trainingsprogramma waarin alle kernbegrippen worden getraind en gestimuleerd.
We bieden een kennismakingsprogramma aan van 6 weken voor € 60 per persoon waarbij er één keer per week gezamenlijk in een groep van maximaal 20 personen zal worden getraind. Voor- of na afloop van de training kun je gezellig in onze lounge gebruik maken van onze faciliteiten, zoals gratis koffie/ thee. Ook bestaat de mogelijkheid om een hapje te eten.
We nodigen jullie graag van harte uit in onze gloednieuwe Gym!
Zie ook onze website: movementamersfoort.nl/gym/.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen