POWER groepsfitness met fysiobegeleiding in Movement Gym


2 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: wo 13 september 2023, 11:00 - 12:00

       

Was getekend (door) Peti van Santen

Begin juli heeft een groep POWER deelnemers een kennismakingstraject van 6 lessen afgerond bij Movement Gym. Een heel positieve en prettige ervaring. Zo is er de stimulans van het in een groep fitnessen, de aantrekkelijke variatie in kracht- en cardiotraining en niet in de laatste plaats de prettige en stimulerende begeleiding door de fysiotherapeut van Fitfactorij. En dat allemaal in de prachtige en goed geoutilleerde setting van Movement Gym aan de Nijverheidsweg in Amersfoort.

We willen aan die kennismaking een vervolg geven door nogmaals een cyclus van 6 lessen te organiseren. Te beginnen op 13 september en afsluitend op 18 oktober. Alle sessies op de woensdag om 11.00 uur. Kosten 100 euro per persoon. Daarnaast een borg van 20 euro voor een entreebandje dat je weer terugkrijgt als je niet meer verder wilt gaan met een individueel- of groepsprogramma.

De grootte van de groep is 12 deelnemers. Pas als dat aantal is bereikt gaat de groepsfitness door. Daarom nu al de oproep aan iedereen die hier zin in heeft om zich aan te melden en wel uiterlijk vóór 25 augustus aanstaande. Voor meer informatie kun je terecht bij Harry Weststeijn (harry.weststeijn@hetnet.nl)

Als we het aantal van 12 hebben bereikt volgt de inschrijving plus betaling voor Movement Gym.


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen