Power-pizza op zondag


Deze activiteit is volgeboekt

Datum/Tijd: zo 21 januari 2024, 17:30 - 19:30

Power-pizza blijkt een groot succes te zijn. Inmiddels hebben we 6 restaurants uitgeprobeerd en het bevalt goed. We gaan dus door met deze Power-activiteit: iedere 3e zondag van de maand samen pizza eten, elke keer in een ander restaurant.

Op zondag 21 januari hebben we om 17.30 uur een tafel gereserveerd bij restaurant Bombari, Stationsstraat 42, Amersfoort. We hebben voor maximaal 20 personen gereserveerd.

Er komt een variatie aan pizzapunten op tafel, zodat je er verschillende kunt proeven. Daarnaast is er gemengde salade. De drankjes en eventueel een dessert rekent ieder voor zich ter plekke af. Wil je alleen vegetarisch eten, vermeld het dan bij de aanmelding.

Datum/Tijd:  zo 21 januari 2024, 17.30-19.30.

Je kunt je hieronder aanmelden vanaf 18 december  tot uiterlijk 17 januari, met gelijktijdige betaling via de website van € 15,00.  Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. De betaalde € 15,00 kan om praktische redenen niet geretourneerd worden.

Als deze activiteit is volgeboekt en je wilt op de reservelijst, mail dan naar gonveltkamp@kpnmail.nl (zet vooral ook je telefoonnummer erbij!).

Eet je mee?
Hartelijke groet, Co Schop en Gon Veltkamp

 


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen