Power-pizza op zondag


Deze activiteit is volgeboekt

Datum/Tijd: zo 17 maart 2024, 17:30 - 19:30

Power-pizza blijkt een groot succes te zijn. Inmiddels hebben we 6 restaurants uitgeprobeerd en het bevalt goed. Omdat niet alle restaurants bereid zijn om ons met de huidige formule te ontvangen, beginnen we van voren af aan. We gaan dus door met deze Power-activiteit: iedere 3de zondag van de maand samen pizza eten, elke keer in een ander restaurant.

Op zondag 17 maart hebben we om 17.30 uur een tafel gereserveerd bij Ristorante pizzeria La Scala, Hof 24, 3811 CK Amersfoort. We hebben voor maximaal 20 personen gereserveerd.

Er komt een variatie aan pizzapunten op tafel, zodat je er verschillende kunt proeven. Daarnaast is er gemengde salade. De drankjes en eventueel een dessert rekent ieder voor zich ter plekke af. Wil je alleen vegetarisch eten, vermeld het dan bij de aanmelding.

Je kunt je hieronder aanmelden vanaf 19 februari tot 12 maart met gelijktijdige betaling via de website van € 15,00. Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. De betaalde € 15,00 kan om praktische redenen niet geretourneerd worden.

Als deze activiteit is volgeboekt en je wilt op de reservelijst, mail dan naar gonveltkamp@kpnmail.nl (zet vooral ook je telefoonnummer erbij!).

Eet je mee?
Hartelijke groet,
Co Schop en Gon Veltkamp


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen