Power-Pizza op zondag


5 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: zo 18 juni 2023, 17:30 - 19:30

Power-pizza blijkt een groot succes te zijn. We gaan dus door met deze Power-activiteit: iedere 3e zondag van de maand samen pizza eten, elke keer in een ander restaurant. Wie bakt de lekkerste pizza? Waar is de sfeer het prettigst?

Op zondag 18 juni hebben we om 17.30 uur een tafel gereserveerd bij Italiaans restaurant Bella Venezia 3, De Beurs 44-45 | 3823 GA | Amersfoort – Noord. We hebben voor maximaal 20 personen gereserveerd.

Er komt een variatie aan pizzapunten op tafel, zodat je er verschillende kunt proeven. Daarnaast is er gemengde salade. De drankjes en eventueel een dessert rekent ieder voor zich ter plekke af. Wil je alleen vegetarisch eten, vermeld het dan bij de aanmelding.

Je kunt je hieronder aanmelden tot uiterlijk 15 juni, met gelijktijdige betaling via de website van € 15,00.  Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. De betaalde € 15,00 kan om praktische redenen niet geretourneerd worden.

Als deze activiteit is volgeboekt en je wil op de reservelijst, mail dan naar Gon@gonveltkamp.nl (zet vooral ook je telefoonnummer erbij!).

Eet je mee?

Hartelijke groet

Co Schop en Gon Veltkamp

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen