Power-pizza op zondag

Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: zo 15 oktober 2023, 17:30 - 19:30

Power-pizza blijkt een groot succes te zijn. Inmiddels hebben we 6 restaurants uitgeprobeerd en het bevalt goed. We gaan dus door met deze Power-activiteit: iedere 3e zondag van de maand samen pizza eten, elke keer in een ander restaurant.

Op zondag 15 oktober hebben we om 17.30 uur een tafel gereserveerd bij La Piazza Di Roma, Euterpeplein 3, 3816 NM Amersfoort. We hebben voor maximaal 20 personen gereserveerd.

Er komt een variatie aan pizzapunten op tafel, zodat je er verschillende kunt proeven. Daarnaast is er gemengde salade. De drankjes en eventueel een dessert rekent ieder voor zich ter plekke af. Wil je alleen vegetarisch eten, vermeld het dan bij de aanmelding.

Je kunt je hieronder aanmelden tot uiterlijk 12 oktober, met gelijktijdige betaling via de website van € 15,00.  Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. De betaalde € 15,00 kan om praktische redenen niet geretourneerd worden.

Als deze activiteit is volgeboekt en je wil op de reservelijst, mail dan naar Gon@gonveltkamp.nl (zet vooral ook je telefoonnummer erbij!).

Eet je mee?
Hartelijke groet,
Co Schop en Gon Veltkamp

 

Datum/Tijd: zo 15 oktober 2023, 17:30 - 19:30

Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt