Rode Kruis aan Huis


19 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: do 16 mei 2024, 15:00 - 17:00

Het vergroten van de veiligheid in en om uw huis.

Jan Huurdeman, verbonden aan het Rode Kruis, verzorgt op 16 mei in het Boekhuis een presentatie over het vergroten van veiligheid.

Wist u dat er jaarlijks meer slachtoffers vallen door ongelukken in en om het huis dan in het verkeer? Daarom geven Rode Kruis-vrijwilligers graag voorlichting over veiligheid in en om uw huis. Het gaat dan vooral over het voorkomen van vallen, brand en inbraak.

Wat dacht u van losliggende vloerkleden of kabels, het ontbreken van extra steunen in badkamer/toilet of bij de trap, het ontbreken van rookmelders of goedgekeurde deursloten. Maar ook babbeltrucs, internetmisbruik of extreem weer. En tenslotte uw bereikbaarheid bij noodsituaties.

Vaak gaat het over simpele tips rond risico’s waarvan u zich misschien niet bewust bent! Op een interactieve manier staan we tijdens de presentatie stil bij 50 risico punten in uw huis.

Mocht deze activiteit zijn volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, mail dan je naam en tel.nr naar: i.jacet@gmail.com. Wil je je afmelden, mail dit dan naar hetzelfde mailadres.

Wees welkom: Jan Huurdeman, Frank v.d. Tempel, Ine Jacet.

 

  • Plaats: Boekhuis
  • Kosten: 6 euro

Datum/Tijd: do 16 mei 2024, 15:00 - 17:00

Capaciteit: 28 mensen
Aantal reserveringen: 9
Nog beschikbaar: 19

Aanmelden voor deze activiteit

Tickets

€6,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€6,00
Totaal
€6,00
iDeal betaling via Mollie
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen