Rondommetje Amersfoort gaat van start! (Extern)

Datum/Tijd: wo 3 april 2024, 19:00 - 20:00
Voorjaar en zomer lonken allebei. Woensdagavond 3 april gaat het Rondommetje in Amersfoort van start met een kick-off bij de Koppelpoort.

Het Rondommetje is een wandeling rondom het centrum van de stad van ruim drie kilometer, goed te doen in zo’n drie kwartier. De wandeling is bedoeld om Amersfoorters meer te laten bewegen; maar ook zullen ze elkaar ontmoeten en hun eigen stad van meerdere kanten bewonderen. Deelnemers aan het Rondommetje begroeten elkaar met het het pico bello teken.👌

De wandelroute loopt van Koppelpoort naar Flint, via de Kamp naar Monnikendam, en dan door langs de Kei, Amicitia en de achterkant van het Sint Jorisplein naar het Stadhuis, door het Burgemeester Brouwerplantsoen, weer terug naar de Koppelpoort.
Andersom kan ook en je kunt beginnen waar je wilt. Je kunt het Rondommetje ook lopen wanneer je maar wilt en met wie je wenst.

Vind je het leuk om andere wandelaars tegen te komen? Iedere zondagochtend vanaf 10.00 uur en woensdagavond vanaf 19.00 uur gaan meer mensen lopen.

Meer informatie:
Wim Engels
06 54 644 087
wimengels@rondommetje-amersfoort.nl

Wil je op de hoogte blijven ? Stuur dan een email naar info@rondommetje-amersfoort.nl.

 

 

Datum/Tijd: wo 3 april 2024, 19:00 - 20:00

Deze activiteit is al geweest