Samen naar de film gaan, nu met de film keuze


Datum/Tijd: vr 3 november 2023, 13:30 - 16:00

De volgende ‘Power film’ is uit het aanbod van de Lieve Vrouw bioscoop gekozen:

‘Anatomy of a Fall’ 

van Justine Triet 152 minuten 

Tijd: 13:30 uur

Genre: Drama.

Een vrouw wordt verdacht van de moord op haar echtgenoot. Hun (blinde) zoon staat, als enige getuige, voor een moreel dilemma. 

Sandra, Samuel en hun slechtziende zoon Daniel wonen sinds een jaar in een afgelegen châlet in de Franse Alpen. Wanneer Samuel onder verdachte omstandigheden dood wordt aangetroffen, wordt Sandra aangeklaagd. Want was zijn val een noodlottig ongeluk, zelfmoord of is hij door zijn echtgenote geduwd? In de rechtszaak die volgt wordt hun relatie tot op de pijnlijkste details ontleedt.

Anatomy of a Fall gooide hoge ogen op het afgelopen filmfestival van Cannes, waar regisseur Justine Triet de grootste prijs, de Palme d’Or, mee naar huis mocht nemen. Met een fantastisch script en dito hoofdrolspeler in Sandra Hüller, durven wij hem alvast op te schrijven als een van de toppers van dit najaar, en een potentiële Oscarkandidaat.

-o-o-o-o-

Het is de bedoeling dat ieder zelf een ticket koopt.De verzamelplek is bij de grote tafel achter in het Lieve Vrouwcafé, ca. 15 min. voor aanvang van de film.
Het is mogelijk om na de film samen wat te drinken en na te praten.

Contactpersoon: Gera Kerssies, kerssiesg@kpnplanet.nl

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen