Seminar architect Leo Heijdenrijk (Extern)


Datum/Tijd: vr 20 oktober 2023, 15:00 - 18:00

De Stichting Industrieel Amersfoort (SIESTA) bestaat 20 jaar en viert dit met een seminar over de bekende Amersfoortse architect Leo Heijdenrijk. Heidenrijk staat bekend als vertegenwoordiger van het Strukturalisme¬†en past daarbij in de traditie van o.a. zijn mentor Aldo van Eyck. Aanleiding is de aanstaande sloop van een van zijn creaties, het gebouw ‘De Nijverheid’, waar dit seminar (waaronder een rondleiding) ook zal plaatsvinden.

Sprekers zijn Max Cramer, voormalig hoofd Monumentenzorg Amersfoort en Sjoerd Hekking, bestuurslid van SIESTA en oud-docent Kunst Beeldende Vorming.

Aanmelden kan tot 18 oktober via aanmelden.siesta@gmail.com onder vermelding wel/geen donateur. Bij overtekening gaan donateurs voor.

Het adres is Gebouw Metafors, Heliumweg 7, Amersfoort. Er is beperkt parkeergelegenheid, een goed alternatief is bus 1, stopt voor de deur.

Kosten zijn er niet, deelneming is gratis.

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen