Senia: “Open” leesclub over “het achtste leven” (Extern)


Datum/Tijd: wo 10 april 2024, 12:30 - 14:00

 

Woensdag 10 april, 12.30, in de Bibliotheek Het Eemhuis.

 

Hoe maak je muziektheater van een grootse en meeslepende roman die zes generaties van een familie omspant, van 1900 tot nu?

Theater Oostpool laat het dit voorjaar zien met de marathonvoorstelling Het achtste leven (voor Brilka), de wereldberoemde roman van Nino Haratischwili. Het boek sluit ook aan bij het thema van de Boekenweek in maart: Bij ons in de familie.

De theatervoorstelling is op woensdag 24 april te zien in Theater Flint in Amersfoort

Mede naar aanleiding van dit tournee organiseert Senia in samenwerking met de Bibliotheek Eemland een open leesclub over Het achtste leventijdens het Boek van de Maandgesprek op woensdag 10 april van 12.30 tot 13.30 in de Bibliotheek Het Eemhuis.

Deelname is gratis en iedereen mag meedoen.

Senia stelt voor deze open leesclubs een leeswijzer beschikbaar. Deze bevat achtergrondinformatie over boek en schrijver en een lijst met vragen en discussiethema’s. Daarmee is een goed gesprek gegarandeerd. Deelnemers krijgen de leeswijzer vooraf digitaal toegestuurd. Wilt u deelnemen aan deze open leesclub, dan kunt u zich aanmelden bij  liesbeth.ram@senia.nl

U ontvangt na aanmelding de digitale leeswijzer.

Leen het bij de Bieb, of

Koop het bij de Boekhandel


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen