Senia: Start leesclub Filosofie (Extern)


Datum/Tijd: wo 26 juni 2024, 19:30 - 21:00

in de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: gratis

Ben je een liefhebber van boeken over Filosofie en lijkt het je leuk om hierover met andere mensen te praten? Senia organiseert in samenwerking met de Bibliotheek Eemland een informatiebijeenkomst hierover. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je andere leesliefhebbers en kun je ontdekken of een leesclub Filosofie iets voor jou is.

Een leesclub is een kleine groep mensen die hetzelfde boek leest en hierover met elkaar in gesprek gaat. Op een eigen moment en plek.

Bij genoeg belangstelling richten we ter plekke een nieuwe leesclub op. Alles is nog open en ter bespreking, zoals de titelkeuze, het dagdeel en de frequentie van de bijeenkomsten.

Graag vooraf aanmelden via liesbeth.ram@senia.nl

Leesclubservice en Senia

Leesclubs kunnen bij de Bibliotheek Eemland eenvoudig gebruik maken van de leesclubservice. Dan leen je een leeskoffer met boeken voor jouw leesclub. Leesclubs kunnen zich ook aansluiten bij Senia. Dan krijg je bij ieder boek extra informatie over het boek, vragen en gespreksthema’s. De leesclubservice en Senia kosten geld. Aansluiten bij de leesclubservice en/of Senia kan, maar hoeft niet.

Bekijk meer over leesclubs

 

 

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen