Speeddaten voor leesclubs (Extern)

Datum/Tijd: zo 16 juli 2023, 13:00 - 14:30

Lijkt het je leuk om met anderen een boek te bespreken, maar weet je niet met wie? Of kom je te weinig toe aan lezen en zoek je een ‘stok achter de deur’? Kom dan naar de speeddate voor leesclubs op zondag 16 juli in het Eemhuis. Je hebt korte gesprekken met anderen die zich ook hebben opgegeven en kijkt of je een match hebt. Wie weet kun je ter plekke een nieuwe leesclub vormen of aansluiten bij een bestaande leesclub. Ook krijg je informatie van de Bibliotheek en Senia over leesclubs.

Bibliotheek het Eemhuis
Kosten: Gratis (inclusief Boekenweek essay Boto Banja van Raoul de Jong, koffie/thee)

Meld je aan en ontvang op 16 juli gratis het Boekenweek essay Boto Banja van Raoul de Jong.

Aanmelden

Soorten leesclubs

Leesclubs vormen zich in eerste instantie naar aanleiding van het soort boeken dat gelezen wordt. Zoals bijvoorbeeld romans, geschiedenis, biografieën, filosofie. Natuurlijk is het daarnaast ook belangrijk dat het klikt tussen de leden van een leesclub.

Diensten van de Bibliotheek

Uiteraard vertellen we tijdens de speeddate over wat de Bibliotheek voor leesclubs doet en is er ook iemand van Senia Leesclubs die het één en ander over hun diensten uit de doeken doet. Een nieuwe leesclub kan diensten afnemen, maar dat hoeft uiteraard niet.

Meer informatie over leesclubs

 

Datum/Tijd: zo 16 juli 2023, 13:00 - 14:30

Deze activiteit is al geweest