Start Nieuw Talent Orkest (Extern)


Datum/Tijd: za 13 januari 2024, 15:00 - 17:00

Nieuw Talent Orkest

Heb je altijd al eens een muziekinstrument willen leren bespelen maar is het er nooit van gekomen? Dan is dit je kans, want Scholen in de Kunst organiseert in samenwerking met diverse muziekverenigingen een Nieuw Talent Orkest! Het Nieuw Talent Orkest is bedoeld voor volwassenen. Je krijgt een leeninstrument naar keuze en wordt begeleid door een ervaren speler uit een van de Amersfoortse muziekverenigingen.

Op zaterdag 13 januari organiseren we een gratis orkestworkshop in het Eemhuis om te kijken of het NTO iets voor je is. In twee uur tijd maak je kennis met een instrument naar keuze, leer je een paar noten spelen en maak je al samen muziek. Je kunt kiezen voor trompet, trombone, bariton, saxofoon, klarinet, hoorn, dwarsfluit, bariton, verschillende soorten slagwerk of accordeon.

Je kunt je t/m 10 januari aanmelden voor de orkestworkshop  met het aanmeldformulier. Door op dit aanmeldformulier te klikken, kom je op de website van Scholen in de Kunst, waar je je kunt aanmelden.

Op het formulier kun je je ook meteen aanmelden voor het Nieuw Talent Orkest. Dat hoeft niet, maar daarmee verzeker je je wel vast van een plek. Er is namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus vol is vol.

Als je besluit mee te doen aan het Nieuw Talent Orkest, leer je in 10 lessen stap voor stap de basis van het bespelen van je instrument.

Dag:    zaterdag
Tijd:    15.00 – 16.00 uur
Data:   27 januari, 10 februari, 2, 16 en 30 maart, 13 april, 18 mei, 1, 15 en 29 juni
Prijs:   € 90,-, inclusief leeninstrument
Plaats: Eemhuis, vierde verdieping

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen