Theatervoorstelling: ‘Hoezo Spinoza?’ AFGELAST


Datum/Tijd: do 16 maart 2023, 14:00 - 16:00

Deze voorstelling is afgelast, vanwege onvoldoende aanmeldingen

Tekst en spel: Harpert Michielsen

Huiskamer Theater Producties

Deze voorstelling sluit aan bij de lezing ‘Descartes en Spinoza in de voetsporen van Socrates, Plato en Aristoteles’ door Power deelnemer Gerhard Oude Vrielink, op 11 januari ’23 in het volgeboekte Boekhuis.

Foto: Ben van Duin

“Harpert Michielsen is acteur, geschiedenisfreak en een rasverteller. Hij studeerde geschiedenis aan de UvA en studeerde af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij heeft altijd zijn liefde voor geschiedenis willen combineren met het theatervak. Daarom ontwikkelde hij zijn eigen stijl: Stand-up History. Geheel op eigen wijze maakt hij voorstellingen over mensen waar je de straatnaam wel van kent, maar geen idee hebt wie ze zijn. Zijn voorstelling ‘Hoezo Spinoza?’ houdt het midden tussen een theatrale vertelling en een TED-talk. Hij neemt je mee in de 17e-eeuwse wereld van Spinoza en zijn tijdgenoten. Waarom vinden we Spinoza nu nog belangrijk? Hoezo staat hij in de canon van de Nederlandse geschiedenis? Hoezo werd hij verketterd en bejubeld? ‘Hoezo Spinoza’? Harpert speelt deze voorstelling door het hele land en in België als huiskamervoorstelling en voor instellingen en organisaties. Want Spinoza is actueler dan ooit!”

[Embassy of the Free Mind]

 

Theatervoorstelling:             ‘Hoezo Spinoza?’
Datum/aanvangstijd:            Donderdag 16 maart, 14:00 uur
Locatie:                                      ‘De Wachter’, Doctor Jan Pieter Heijelaan 2, 3818 GT   Amersfoort
Aantal deelnemers:               50
Kosten:                                       € 25,00  p.p. (incl. koffie, thee en een drankje)

Aanmelden via het aanmeldformulier hieronder, uiterlijk op 15 februari 2023. Bij onvoldoende aanmeldingen (minder dan 50) kan het optreden begrotingstechnisch niet doorgaan en worden de entreegelden gerestitueerd.

Contactpersoon: Marinette Oomen, maymoomen@gmail.com.

Eventuele dan geldende corona-regels zijn van toepassing op deze activiteit. Blijf alsjeblieft thuis als je corona-gerelateerde klachten hebt. 

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen