Tweedaagse wandeling langs de IJssel


2 plaatsen beschikbaar

Datum/Tijd: do 7 september 2023 - vr 8 september 2023, Hele dag

De IJsselstreek is van oudsher geliefd; om de rivier zelf natuurlijk, en om de Hanzesteden, maar ook om de typische IJsselboerderijen en de vele landgoederen. We wandelen op dag 1 over verscheidene landgoederen tussen Olst en Deventer. Dag 2 voert door de uiterwaarden tussen Deventer en Voorst.

Lengte van de wandelingen: 18 km op beide dagen.

Begeleiding: Jet Holleman.

Overnachting: Fletcher Hotel Gilde in Deventer. De kosten voor logies en ontbijt zijn € 78,- p.p. voor een eenpersoonskamer en € 57,50 p.p. voor een tweepersoonskamer. We eten ‘s avonds niet in het hotel maar ergens in de stad.

Reis: we reizen met het openbaar vervoer. De heenweg naar Olst duurt ca. één uur. De terugreis vanaf Voorst-Empe ook.

Aantal deelnemers: 8, inclusief de begeleider.

De deelnemers ontvangen nog aanvullende informatie tussen half augustus en begin september.

Aanmelden kan alleen via het aanmeldingsformulier dat op 5 juli hieronder verschijnt. Je kunt je inschrijven tot 15 augustus. Je aanmelding is definitief nadat Power het inschrijfgeld van € 10,- heeft ontvangen.

Er zijn nog twee plaatsen en er is alleen nog een tweepersoonskamer beschikbaar. De deelnemerslijst wordt gedeeld met het hotel. Tot één week voor de startdatum kun je het hotel kosteloos annuleren. Je betaalt het hotel bij aankomst.

Is deze tweedaagse volgeboekt, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Mocht er een plaats openvallen, dan kun je alsnog deelnemen. Je kunt je aanmelden voor de reservelijst door een mailtje te sturen naar Jet Holleman, jet.holleman@gmail.com.

Vermeld dan je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Kun je onverhoopt toch niet mee, geef dat dan zo spoedig mogelijk door aan Jet Holleman . Mogelijk kan iemand van de reservelijst dan alsnog mee.

 


Deze activiteit is al geweest
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen