Tweedaagse wandeling over het Christoffelpad circa 15 km per dag


Deze activiteit is volgeboekt

Datum/Tijd: do 5 januari 2023 - vr 6 januari 2023, Hele dag

Tweedaagse wandeling over het Christoffelpad circa 15 km per dag 

We wandelen over eeuwenoude sporen in het landschap. We lopen twee etappes en overnachten in Zwartsluis. Op 2 en 3 november hebben Marion en Anneke het Christoffelpad gelopen en de route ingekort.

De eerste dag, nadat wij met de pont naar Genemuiden zijn gevaren, lopen wij over dijken langs het Zwarte Water naar Hasselt. We lopen een stadswandeling in Hasselt. Daarna nemen wij de bus terug naar ons hotel in Zwartsluis. In Zwartsluis bezoeken wij een zintuigentuin. Daarna kunnen we heerlijk zwemmen in ons hotel. Op de tweede dag lopen wij naar het voormalige Zuiderzeedorp Vollenhove. Onderweg lopen wij  door nationaal park De Weerribben. In Vollenhove lopen wij door de tuinen van Marxveld. Met de bus gaan wij terug naar ons hotel in Zwartsluis en sluiten wij af met een drankje en een hapje.

We wandelen met twee groepen: groep 1 onder leiding van Anneke van Londen op 5 en 6 januari 2023 en groep 2 onder leiding van Marion Wingelaar op 9 en 10 januari 2023.

We reizen met eigen vervoer.

In Zwartsluis hebben we een halfpension-arrangement in Hotel Zwartewater.  Op basis van éénpersoonskamer bedragen de kosten € 115,00  inclusief diner, ontbijt, lunchpakket voor de tweede dag en toeristenbelasting. In principe is  alleen een éénpersoonskamer gereserveerd i.v.m. corona. Wil je een kamer delen, neem dan contact op met Anneke.

Het maximale aantal deelnemers is 8, inclusief de begeleider. Het minimum aantal deelnemers is vier personen exclusief begeleiding.

Aanmelden kan alleen via het aanmeldingsformulier hieronder. De inschrijfdatum start op 24 oktober 2022 en eindigt op 30 november 2022. De deelnemerslijst wordt gedeeld met het hotel. Tot één week voor de startdatum kan er kosteloos geannuleerd worden. De deelnemers dienen bij aankomst bij het hotel de arrangementskosten voldoen.

Bij over inschrijving hanteren we een reservelijst. Als de reis is volgeboekt kun je je belangstelling voor een eventueel opengevallen plaats aangeven via Anneke van Londen (af.van.londen@casema.nl ). Vermeld daarbij je naam, email-adres en telefoonnummer (bij voorkeur je mobiele nummer).
Kun je onverhoopt toch niet mee, neem dan contact op met Anneke van Londen (af.van.londen@casema.nl). Mogelijk kan iemand van de reservelijst mee.


Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen