Power Zomerborrel

Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: vr 14 juli 2023, 16:00 - 19:00

Op vrijdag 14 juli organiseren we weer een feestelijke zomerborrel. Je bent welkom van 16:00 tot 19:00 uur. De zomerborrel is dé gelegenheid om weer eens oude bekenden te zien en in gesprek te komen met nieuwe Powerdeelnemers. Bovendien kun je genieten van een door de commissie Cultuur (Marinette en Arie) samengesteld programma.

Eten en drinken

We houden de zomerborrel in Buitenhuis Blom – een zogeheten selfcatering-locatie –, eenvoudig maar sfeervol. Daardoor gaat ‘t wat anders dan in vorige jaren.
Wij, Piet en Hanneke, zorgen voor gratis drankjes – koffie, thee, fris, bier en wijn. Wij slaan een ruime hoeveelheid drank in maar op=op. Deze consumpties zijn inbegrepen bij de toegangsprijs.

Wij vragen de deelnemers om zelf fingerfood-hapjes mee te brengen voor maximaal drie (en niet meer!) personen. Namens Power zorgen de organisatoren ook voor iets te eten. We zullen dus zeker niet met honger naar huis gaan.

Tijdens de borrel nemen we afscheid van de secretaris van Power, Gon Veltkamp, en wordt de opvolger van onze geliefde Gon, Marijke Bremer, voorgesteld.

Dit jaar zorgen de coördinatoren Cultuur, Marinette en Arie, voor de entertainment.
Frank van de Tempel zal even aandacht vragen voor een kleine enquête.

De selfcatering brengt wat meer werk met zich mee. We kunnen daarom wel wat ‘helpende handen’ gebruiken. Wil je helpen, meld je dan via e-mail aan bij een van de organisatoren:
Hanneke Matthijse <hmatthijsse51@gmail.com> en Piet van Schoor <p.vanschoor@hotmail.com>.

Programma

Doorlopende diapresentatie: foto’s van het lustrum, september 2022, verzorgd door Bertien Houwing.

Vooraf
Welkom en praktische mededelingen door borrelorganisatoren Hanneke Matthijse & Piet van Schoor.

Opening
– Afscheid van bestuurssecretaris Gon Veltkamp door bestuursvoorzitter Bertien Houwing.
– ‘Toekomstbeleid van Power-Amersfoort, eerste Stap’, door Monique Jongerius & Sylvia van Velzen.
Drie vragen worden aan de deelnemers gesteld. Wie tenminste één keer de hand opsteekt wordt uitgenodigd om mee te denken en mee te doen in bijeenkomsten die in september plaatsvinden.
– Piano-intermezzo door Willem Koster.

Ergens halverwege
– Piano-intermezzo door Willem Koster.
– ‘Het ging anders’, een verhaal uit eigen werk voorgelezen door Agnes Witte.
– ‘Als vader in z’n Ford rijdt’, een lied van Agnes Witte met pianobegeleiding van Willem Koster.

Tegen het einde
– ‘De stoptrein naar Parijs’, de ontstaansgeschiedenis van een boek en enkele fragmenten, voorgelezen door Jet Holleman.

Locatie

Buitenhuis Blom (voorheen Het Vlinderhuys), Barchman Wuytierslaan 51. Dat is tegenover de Kabouterhut en het Dierenpark. De inrit bevindt zich rechts naast het COA. Zo’n 50 meter verder vind je Buitenhuis Blom.

Er is bij Buitenhuis Blom bijna geen parkeergelegenheid. Kom dus op de fiets of met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station kun je bus 202 nemen tot de halte Warande en dan nog zo’n 6 minuten lopen, of bus 70 tot de halte Daam Fockemalaan en nog ca. 2 minuten lopen.

Aanmelden

Er is op de zomerborrel plaats voor 85 deelnemers. Je kunt je tot 9 juli aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. Je aanmelding is definitief nadat Power de toegangsprijs van € 12,50 heeft ontvangen.

Dit bedrag kan om praktische redenen niet teruggestort worden als je onverhoopt toch niet kunt komen. Meld je als je verhinderd bent zo spoedig mogelijk af bij sociaal@power-amersfoort.nl. Mogelijk kan iemand anders in jouw plaats deelnemen.

Als het maximum aantal aanmeldingen bereikt is, kun je je aanmelden voor de reservelijst via sociaal@power-amersfoort.nl onder vermelding van je telefoonnummer. Mocht er iemand uitvallen, dan kun je alsnog deelnemen.

 

Datum/Tijd: vr 14 juli 2023, 16:00 - 19:00

Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt