Volksuniversiteit Amersfoort: Open Dag (Extern)


Datum/Tijd: za 16 september 2023, 11:00 - 14:00

Laat je verrassen! De Volksuniversiteit, al meer dan 100 jaar een begrip in grote delen van Nederland. Een oud instituut, maar nog springlevend, waar ‘je leert voor je plezier, een leven lang’.

Zoek je een verdieping van je hobby, nieuwe kennis over de wereld om ons heen of wil je nu eindelijk weten hoe je de heg moet snoeien? Bij de VuAmersfoort vind je een zeer breed aanbod met lezingen en cursussen over allerhande onderwerpen. Van een Socratisch Gesprek tot Het Verhaal van Amersfoort. En als je je Japans wilt bijspijkeren kan dat ook! Voor elke Powerdeelnemer dus wat wils, waarbij ook de ontmoeting een belangrijk aandachtspunt is.

We nodigen je van harte uit om langs te komen op de open dag op zaterdag 16 september van 11:00 tot 14:00 uur.

Wandel vrijblijvend binnen, laat je verrassen, maak kennis met docenten en laat je inspireren door het gevarieerde programma dat eind september van start zal gaan. www.vuamersfoort.nl

Zie ook de papieren programmakrant, uiteraard verkrijgbaar bij de Open Dag, maar ook als bijlage geleverd bij de Stad Amersfoort van 6 september.

Praktische info
Locatie:              Buurthuis de Witte Vlinder, Van Galenstraat 30, Amersfoort.
Datum en tijd:  Zaterdag 16 september van 11:00 tot 14:00 uur.
(Parkeren gratis in de omliggende straten Banckertstraat en de Van Brakelstraat.)

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen