Wachterconcert Sea Fever, (Extern)


Datum/Tijd: zo 24 september 2023, Hele dag

Romantisch koffieconcert in Villa De Wachter.

Het is september, de zon schijnt nog volop maar de dagen korten. Tijd voor cultuur, misschien met een weemoedige glimlach naar die mooie zomer, het avontuur, de vrijheid van het niet-alledaagse. Een vleugje romantiek.

Bariton Wessel Wirken en pianist Mark van Nispen willen precies die glimlach oproepen met hun programma Sea Fever:

De woest kolkende Rijn, het kabbelende beekje of de eindeloze zee… als hoorbaar symbool van wild verlangen, troost of hang naar avontuur is in dit romantische liedrecital het water de meedogenloos trouwe metgezel van dichters en componisten als Heine, Schumann, Schubert, Shakespeare en Finzi.

Zanger en pianist ontmoeten elkaar als muzikale reisgenoten, in een programma vol onstuimige en verstilde liederen als ode aan de liefde, de natuur en het avontuur.

Twee professionele musici die kort geleden water en muziek samenvoegden tijdens hun deelname aan het Amsterdamse grachtenfestival!

Wat een feest om hen te mogen verwelkomen in De Wachter op zondag 24 september, om 12:00 uur. Met een kopje koffie of thee vooraf en een glaasje na.

Wachterconcert Sea Fever met Wessel Wirken, bariton, en Mark van Nispen, piano.
Koffieconcert zondag 24 september 2023 om 12:00 uur, inloop vanaf 11:30.
Toegang € 20 in de hoge hoed  (geheel voor de musici).

Info en Reserveren (met vermelding koffieconcert!) via heleen@wachtermuziek.nl.

Villa De Wachter, Dr. J.P. Heijelaan 2, Amersfoort. www.wachtermuziek.nl

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen