Workshop “Internetten zonder angst”

Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: do 7 december 2023, 14:00 - 16:00

Mensen en met name ouderen worden steeds sneller slachtoffer van digitale oplichting, phishing en fraude (cybercrime). Dit komt omdat het moeilijk te herkennen is. Internet biedt veel mogelijkheden. Het is jammer als de angst je zou weerhouden om van Internet gebruik van te maken.

Graag nodig ik Power – deelnemers uit om deel te nemen aan een workshop “Internetten zonder angst”. Meenemen van een tablet, laptop of PC is niet nodig.

Tijdens deze workshop wordt er niet alleen informatie gegeven, er is ook volop aandacht voor jouw ervaringen en vragen rondom cybercrime en cybersecurity. Bij het bespreken van de ervaringen en vragen, leer je wat je kunt doen in zulke situaties. Aan de hand van een aantal praktijk voorbeelden ga je alvast oefenen met het herkennen van situaties waarin sprake is van oplichting, phishing en fraude. Heb je zelf voorbeelden deel die dan met ons of mee deze mee. Je voorbeelden bekijken we samen met de deelnemers. Na de workshop weet je meer en ga je met meer zekerheid het internet op.

De workshop Internetten zonder angst, is in samenwerking met de Bibliotheek Eemland en de gemeente Amersfoort en speciaal voor 55+. 

Vriendelijke groet, Erik de Bruin

Datum/aanvangstijd:     Donderdag, 7 december 2023, 14:00 -16:00 uur
Locatie:                               Huis Miereveld, Miereveldstraat 72, 3817 RP Amersfoort
Aantal deelnemers:        Maximaal 12
Kosten:                               € 5,00 p.p. (incl. koffie en thee)

Is de lezing volgeboekt en wil je op de reservelijst komen, stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar erikopreis@live.nl.

Bij annulering door Power wordt geld teruggestort.
Bij annulering door een deelnemer mag een ander de plaats innemen, hierbij zelf de financiën regelen. Geld wordt niet teruggestort.

 

Datum/Tijd: do 7 december 2023, 14:00 - 16:00

Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt