Zingen in wijkkoor Kruiskamp/Koppel (Extern)


Datum/Tijd: vr 19 januari 2024, 11:00 - 12:00

Hou je van zingen, woon je in Kruiskamp/Koppel, en vind je het leuk om buurtbewoners met dezelfde passie te ontmoeten? Meld je dan aan voor het Wijkkoor Kruiskamp/Koppel. Samen ontdekken we hoe mooi de wereld van zang is. Niveau of zangervaring doen er niet toe. Leeftijd: 55 en ouder, maar uitzonderingen zijn toegestaan.

Vanaf vrijdag 19 januari komt het wijkkoor elke week bij elkaar van 11-12 uur (exclusief de schoolvakanties en 5 april) en we sluiten onze gezamenlijke reis af met een optreden op zaterdag 1 juni tijdens Proef Kruiskamp/Koppel.

Docent: Timon van Velzen
Data     : 19, 26 januari, 2, 9, februari, 1, 8, 15, 22 maart, 12, 19, 26 april, 17, 24, 31 mei, 1 juni optreden
Plaats  : De Witte Vlinder, Jan van Galenstraat 30, Amersfoort
Tijd      : 11-12 uur
Kosten: gratis

Info       : voor meer informatie of je opgeven voor het wijkkoor kun je contact opnemen met Alice van Beest, alicevanbeest@scholenindekunst.nl

 

 


Deze activiteit is al geweest

Externe organisatie

Deze activiteit wordt niet door Power georganiseerd, maar staat wel op onze kalender en in onze overzichten omdat we van mening zijn dat dit de Power deelnemers mogelijk zal aanspreken. Power Amersfoort heeft geen invloed op het programma en heeft geen verantwoordelijkheid bij de uitvoering van deze activiteit.
Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen