DigiCafé

Het DigiCafé is tijdens corona het maandelijkse sociale online ontmoetingsplatform van POWER geweest. Op dit moment staat het DigiCafé in de pauze-stand, maar kan op elk gewenst moment tot leven worden gebracht voor iedere POWER-deelnemer, ieder POWER-thema en iedere POWER-activiteit. Het DigiCafé is op afroep beschikbaar!

Wil je het online meekijken van een fysieke bijeenkomst mogelijk maken voor degenen die er niet daadwerkelijk bij kunnen/willen zijn? Een activiteit promoten? Jouw verhaal delen? Het kan allemaal!

Het DigiCafé heeft meestal een gestructureerde programmering gehad met een gastspreker en een hoofdonderwerp, “Achter de voordeur van….” waarin we een kijkje nemen bij een POWER-deelnemer thuis, soms een PUBQUIZ, een kunstenaar van de maand en altijd bij- en napraten zoals het bij een online “kroeg” hoort. Met maatwerk kan dit allemaal anders als daar vraag naar is.

Voor informatie, het plannen van jouw onderwerp en opmerkingen ben je van harte uitgenodigd om contact opnemen met de vrijwilligers van het DigiCafé die zichzelf barkeepers noemen (Frank, Tammo, Karen, Henriëtte, Hans en Joris) via barkeepers@power-digicafe.nl

Video archief

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen