Power Kunst Gallery

Artistiek ontmoetingspunt: www.power-gallery.nl

Sinds juli 2020 hebben we bij Power een soort etalage waar Power-deelnemers de gelegenheid  krijgen om zelfgemaakte beeldende kunstwerken te laten zien en die van anderen te bekijken.
Vanaf oktober 2020 is er ook ruimte in de etalage voor zelfgemaakte gedichten en verhalen van Power-mensen. Dit alles geeft ons de gelegenheid om iets meer te weten te komen van elkaars artistieke bezigheden, prestaties, interesses en aspiraties.
Ton van der Pal zorgt voor de organisatie van de Power Gallery (tonvanderpal@gmail.com).

Ook meedoen?

Iedere deelnemer van Power, die kunstzinnig actief is, wordt van harte uitgenodigd om daarvan iets te laten zien op power-gallery.nl. En iedereen die belangstelling heeft voor kunst en de makers ervan in eigen kring, krijgt gelegenheid om op deze site aan zijn of haar trekken te komen.
Wij hopen dat de creatieve mensen onder ons regelmatig nieuwe werken zullen inbrengen en dat vele kijkers steeds weer nieuwsgierig de site zullen bezoeken. Om nieuw aangeleverde werken gemakkelijk te kunnen vinden is op de site een aparte link aangebracht. Dat voorkomt veel zoekwerk.

Reageren?

Wie weet wordt de site regelmatig onderwerp van gesprek bij de koffie- en de borrelbijeenkomsten van Power. En het is zeker niet verkeerd om rechtstreeks naar de exposanten toe te reageren op hun werk. Weet bij deze dat ook jij daartoe van harte bent uitgenodigd! In het smoelenboek zijn zij te vinden.

Een bekende Power-dichter verwoordde dit als volgt:

Want elke dag kunst kijken blijft
een kick voor ieders geest en lijf!
Dus kijk gerust je ogen uit
op wat er wordt getoond
de kunstenaars zien zo breed uit
hun inspanning beloond.
En heb je zin in poëzie
voel door een haiku of sonnet
een vrij gedicht of een ballade
je op het goede been gezet
je hart met levenslust geladen.

Ga je nu meteen even de site bezoeken? www.power-gallery.nl .
Advies: maak daar ook een goede gewoonte van!