Boekhuis officieel geopend

      

Op 23 maart 2018 is het woonproject Boekhuis, geïnitieerd vanuit POWER, samen met het park Zonnehof officieel geopend.

De openingshandeling van het park werd verricht door wethouder Willem-Jan Stegeman met de onthulling van een schaaktafel in het park. Voormalig wethouder Pim van den Berg, nu gedeputeerde van de Provincie Utrecht, onthulde het naambord van het Boekhuis. Meer dan 100 mensen bezochten het openingsfestijn in het Rietveldpaviljoen, waar de direct bij de projecten betrokken partijen  werden geïnterviewd. Zoals in eerdere berichten vermeld reikte op dat moment de Burgemeester Bolsius de Sint-Joris Stadspenning uit aan Barbara Bastiaanssen, initiatiefnemer van POWER en het Boekhuis.
Na het officiële gedeelte was er gelegenheid voor diverse rondleidingen in het park en het Boekhuis, waaronder enkele door bewoners opengestelde appartementen.

Alle bewoners wonen er met veel plezier. En onze Ontmoetingsruimte is geschikt voor activiteiten van POWER.

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen