Optreden Powerkoor in het Seminarie, dec. 2018

             

Heerlijk gezongen met onze geweldige dirigent Edwin in het Seminarie op zaterdag 16 december 2018.
Nogmaals, Edwin, enorm bedankt voor wat je met het Powerkoor in al je muzikale enthousiasme en professionaliteit hebt bereikt.

Directeur van het Seminarie, Emil Scheerder, die duidelijk zeer heeft genoten, heeft een recensie geschreven die hieronder volgt. Emil heeft voordat hij ziek werd zijn sporen in de muziek verdiend, dus we waren blij met zijn reactie.
Bovendien heeft hij het Powerkoor uitgenodigd voor een optreden in 2019 in het gastvrije Seminarie.

POWER in het Seminarie (recensie van Emil Scheerder):

In een uitverkocht Seminarie zong het POWER koor de sterren van de hemel. Met een gevarieerd en toegankelijk  programma boeide het koor van het begin tot het eind.

Niet-muzikanten vragen mij wel eens wat een dirigent nu al helemaal doet voor een orkest. Het antwoord op deze vraag zagen we vanmiddag in het Seminarie. Edwin Schimscheimer  smeedde in slechts 8 weken een collectief van de prettig zingende ouderen van POWER. Hij arrangeerde op maat voor het koor, nam ze aan de hand mee in de muziek en begeleidde geweldig. Naast de uitstekende arrangementen leerde Edwin zijn koorleden ook het belang van dynamiek in de muziek. Slim rekening houdend met het stembereik van zijn koorleden haalde Edwin in het Seminarie het maximale uit zijn koor.

Het POWER koor is een verademing tussen alle goedwillende koren zoals we die vaak horen. Ook de bewoners van het Seminarie vonden het prachtig. Volgend jaar weer? Groet, Emil Scheerder.

Inlichtingen over het Powerkoor bij Conny Meslier en Ali de Ridder.

 

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen