Power website: ‘Je persoonlijke pagina’ en je vermelding in het ‘Smoelenboek’

Op de Power website is voor ieder een ‘persoonlijke pagina’ toegevoegd.
Je komt op deze pagina door te klikken op de menuknop Power en vervolgens op Inloggen. (N.B. deelnemers met invoer-rechten komen op de pagina door in het smoelenboek te klikken op ‘Terug naar je persoonlijke pagina’).

Inloggen op de website van Power Amersfoort, en ‘Je persoonlijke pagina’

Wanneer moet je inloggen?

Je moet inloggen als je het smoelenboek wilt bekijken of als je je eigen gegevens wilt aanpassen.
Denk hierbij aan een adreswijziging, een ander mailadres of telefoonnummer of misschien wil je wel een foto toevoegen aan het smoelenboek of je oude foto vernieuwen door een veel leukere.

Na het inloggen kom je in het scherm ‘Persoonlijke pagina info’ en als je dan op de link onderaan klikt, kom je op ‘Je persoonlijke pagina’. Zie hieronder:

Klik op één van de 6 blokjes, naar keuze.

Het is goed om te weten dat als je na de keuze ‘Smoelenboek’ weer terug wilt naar je persoonlijke pagina, dat kan via een link die helemaal bovenin en helemaal onderin het smoelenboek staat.
Als je iets hebt gewijzigd gaat het programma automatisch terug naar je persoonlijke pagina nadat je op de knop “Wijzigen” hebt geklikt.

Als laatste kun je via het vak rechtsonder weer uitloggen. Er wordt nog even gevraagd of je dat wel zeker weet en dan ben je klaar.

N.B. Voor alle overige zaken op de website hoef je niet in te loggen.

Smoelenboek

Er is de afgelopen weken veel aandacht geweest voor het smoelenboek. Er zijn deelnemers die hun mailadres niet vermeld willen zien en anderen willen niet dat hun telefoonnummer wordt getoond.

We willen jullie vragen goed in het smoelenboek te kijken of de weergave aan je wensen voldoet. Zo niet, dan kun je dat via je persoonlijke pagina aanpassen.

Er zijn ook een flink aantal deelnemers dat heeft aangegeven dat ze in het smoelenboek wil worden opgenomen, maar daar is geen foto bij terecht gekomen. Ook deze deelnemers willen we vragen hun gegevens via hun persoonlijke pagina aan te passen door een foto te uploaden dan wel het vinkje weg te halen waarmee je aangeeft dat je in het smoelenboek vermeld wilt worden.

Niet voor iedereen is het soms duidelijk hoe alles technisch moet. Stuur in dat geval een mail naar
deelnemersadministratie@power-amersfoort.nl en leg je probleem uit. We gaan je dan verder helpen. Wil je alleen je foto in het smoelenboek toevoegen, dan kun je ook direct die foto meesturen, dan zorgen wij er voor dat die in het smoelenboek komt.

 

Design: Pixelliquid | Techniek: Kleine Stappen